Tüskés, de mégis a partik sztárja. Mi az?

A gyümölcsdömping idején sem árt odafigyelni a tálalásra. Egy-egy ilyen kompozícióval minden vendéget leveszünk a lábáról!

loading...

Hihetelen, de ebből az egyszerű piskótából percek alatt a világ legszínesebb tortáját varázsolhatjuk!

Van egyszerű piskóta tortánk és valami szépet szeretnénk?

 

Főzzünk rá egy finom csokikrémet, és díszítsük Smarties vagy az M&M’s cukorkákkal. A cukrokat felrakása előtt érdemes színenként szétválogatni! Egy ilyen tortának kicsik és nagyok is örülnek.

 

loading...

Cuki babaházak filléres alapanyagokból

Gyereknek és felnőttnek egyaránt remek időtöltés, ha mindenféle műanyag palackból, papírhengerből ilyen gyönyörűségeket varázsolnak. Csak körül kell nézni a kamrában, és indulhat a meseváros készítés!

loading...

Egy újrahasznosítási csúcsötlet! Szinte megszólal ez a tükör!

Egy jellegtelen tükört kis kézügyességgel egyedivé változtathatunk. Csupán 2 tojástartó, egy olló és egy ragasztópisztoly kell hozzá. És persze némi türelem.

loading...

Ezt bárkivel megetetheted! Kreatív tálalási toplista

Nagyszerű ötlet! A lényeg, hogy ne essen szét a rizs.

Van olyan gyerek, aki nem kéri ezt a rántottát?

Ki gondolná, hogy szexi lehet egy csirkeszárny burgonya körettel.

loading...

Miért költenél ezreket lámpabúrára? Te is megcsinálhatod!

Nincs szükség másra, csak egy gombolyag pamutra, vagy spárgára, egy lufira, és folyékony ragasztóra. Tedd a gombolyagot egy mély tálba, amibe a ragasztót öntötted. Hagyd, hogy jól átázzon benne. Fújd fel a lufit. A lufira tekerd rá a pamutot. Ha kész, még egyszer itasd át a ragasztóval. Hagyd megszáradni. Ha már száraz, merev, akkor szúrd csak ki a lufit. 

 

loading...