Káprázatos! Virág nőtt ki az asztalból!

Ha van egy polcunk, asztallapunk, amin ilyen-olyan okból lett egy lyuk, vagy egy csúnya sérülés, ne keseredjünk el. Kovácsoljunk belőle előnyt! Gyurmaragasztóval rögzíthetjük a lap hátoldalán a rögtönzött vázánkat. nem kell bele sok víz, hogy a ragasztó minél stabilabban tartsa.

loading...

Nem is hinnéd, milyen jó, ha van egy gumi az autóban!

Vannak mindenféle mobiltelefon tartók, ami az autóba felrakható a biztonságos telefonálás érdekében. Ha nem akarsz ilyet venni, elég egy befőttes gumi, és biztonságosan a szellőzőrácsra rögzítheted a telefonodat.

loading...

Erre biztosan nem használtad még a hajkondicionálódat!

Gyönyörűen fog csillogni az autód, és nem látszanak a vízlefolyások, ha egy puha rongyra kevés hajbalzsamot teszel, és azzal törlöd át a kocsit. Használható kívülre is, de a műszerfal is csillogni fog tőle. ráadásul nagyon jó illat lesz az autóban!

loading...

Varázsolj el mindenkit ezekkel az illatokkal!

Nem kell drága és egészségtelen anyagokat tartalmazó légfrissítőre költened.

Keress egy kis üveget, tegyél bele alkoholt, pár csepp illóolajat és kedvenc fűszeredet - vanília, fahéj, rozmaring, stb. - egy üvegcsébe. Dugj bele egy fapálcikát. Ez  felszívja a folyadékot, és folyamatosan ontja a kellemes illatot.  Nyugodtan kísérletezz az illatokkal!

Egy ötlet:

1/4 rész alkohol

3/4 rész víz

20 csepp illóolaj

fahéj, narancshéj

Tehetsz bele narancshéjat, citromhéjar, és friss fűszernövényeket - pl. levendulát, rozmaringot.

loading...

Tudod mi lesz a szappannal a mikróban? Nem, nem lehet megenni ebédre, de azért érdekes!

Tegyünk egy normál szappant a mikróba. Előtte az üvegtányért fedjük le sütőpapírral vagy papírtörlővel. Állítsuk be be pár percre magas teljesítményre, és figyeljünk! nem hiszünk majd a szemünknek: óriási szappanfelhő keletkezik! Ez már így önmagában is nagyon érdekes. De ha van kedvünk, játszhatunk még vele. Nyomkodjuk össze, majd tegyük robotgépbe. A kapott masszát tetszőleges formába nyomkodhatjuk, sőt akár színezhetjük is, vagy összekeverhetjük pl. mákszemekkel. 

 

 

 

 

 

loading...