Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
5 dl tejszín
2 kisebb banán
3 evőkanál krémsajt (nem sós!)
1 doboz gyümölcskoktél
1 evőkanál tejpor
gyümölcsök a dekorációhoz
Az elkészítés fázisai:
Béleljük ki babapiskótával az edényt.
A gyümölcsökről öntsük le a levet.
A cukrozott lébe tegyük bele a tejport, és ezzel locsoljuk meg a piskótát.
Törjük össze a banánt, adjuk hozzá a krémsajtot majd a tejszínt, és pár percen keresztül verjük habossá. A piskótára kanalazzuk rá a krém harmadát, majd szórjuk meg gyümölcsökkel.
A gyümölcsrétegre egy újabb piskótasor kerül, majd újra 1/3 mennyiségű krém, gyümölcs, végül még egy réteg piskóta és krém.
A torta tetejét tetszés szerint díszítsük. Rövid időre tegyük hűtőbe, mert hűtve az igazi!
Megosztás a facebookon