Egy lufit 2 helyen is átszúrhatsz, és mégsem enged le. Megmutatjuk hogy csináld!
Ettől mindenkinek tátva marad a szája! Egy apró trükk, és az átszúrt lufi nem fog leereszteni!
Megosztás a facebookonJópofa, sőt még használati értéke is van: lehet egyedi ültetőkártya, vagy épp egy karácsonyi jókívánság közvetítője.
A kézügyességet is remekül fejleszti. Hozzávalók: 50 db fülpiszkáló, karton, ragasztó, 2 csipesz
Megosztás a facebookonRopogós és nagyon finom! Percek alatt elkészítheted. A sült banán kiadós reggelinek, vagy desszertnek is kiváló.
Két banánhoz az alábbi mennyiségek kellenek:
A híg masszába mártsuk bele a meghámozott banán darabokat.
Forró olajban pár perc alatt süssük ropogósra. Mézzel leöntve tálaljuk.
Megosztás a facebookonMég a legpiszkosabb fugát is kitisztítja! Pedig csak pár egyszerű összetevőből áll az egész.
Összetevők:
7 pohár víz, 1/3 csésze citromlé, 1/2 csésze szódabikarbónát, 1/4 csésze ecetet.
Fújjuk a szert a padlóra, pár percig hagyjuk hatni, és utána alaposan mosszuk fel. Nem fogunk ráismerni a padlóra!
Megosztás a facebookonZseniálisan egyszerű, gyors és finom recept.
Hozzávalók:
1 csomag szögletes háztartási keksz
1 liter tej
1 csésze búzadara
3/4 csésze vaj vagy margarin
2 evőkanál kakaó
3/4 csésze cukor
pár csepp vanília kivonat
120 g csokoládé máz
Elkészítés:
A tepsi alját kirakjuk keksszel. A tejet, vajat, cukrot, kakaót állandó keverés mellett, kis lángon összevegyítjük. Ha már a vaj és a cukor elolvadt, beletehetjük a búzadarát. Ügyeljünk rá, hogy ne csomósodjon össze. Főzzük addig, amíg a keverés jó sűrű nem lesz.
Vegyük le a tűzről, adjunk hozzá néhány csepp vanília aromát. Jól keverjük össze, majd öntsük a forró masszát a kekszre. Egyenletesen osszuk el rajta, majd tegyük rá a második sor kekszet. A tetejét díszítsük csokimázzal.
Szeletelés előtt legalább fél napig hagyjuk állni, hogy a keksz jól megduzzadjon.
Megosztás a facebookonCsak egy kis türelem kell hozzá. Az elkészítéshez nem kell szakácstudomány!
Készen kapható mézes lapokat használjunk. Az elemek összeillesztéséhez és a külső dekorációhoz is porcukros tojásfehérje máz a legjobb.
Megosztás a facebookon
nagyon szupíííííííííííí 1000 százalék ,hogy kipróbálásra kerül