Citromos keksztorta azoknak, akik nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában

Az egyszerűségében rejlik a titka! Csak pár íz keveredik, de mégis különleges!

Vegyünk egy vagy 2 zacskóval a kedvenc kekszünkből.

Készítsünk tejszínes-citromos-mascarponés krémet. Az egyes összetevők arányait ki-ki ízlés szerint határozza meg. Van aki savanykásabban szereti, van aki lágyabban vagy épp sűrűbben.

Javaslat: 400 ml tejszínt verjünk fel, majd keverjünk bele kb 15 dkg porcukrot, 25 dkg mascarponét, 2 citrom levét. Ezzel kenjük meg a keksz rétegeket.

Rövid hűtés után fogyasztható is. Ha van ideje jól összeállni - vagyis legalább 3 órán keresztül megálljuk, hogy ne együk meg, akkor tortaként szeletelhető.

loading...
Ajánló
Kommentek
  1. Én